Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση κερδών για τη Nokia το 2017

*
Η HMD πρώτα ανέστησε τη Nokia και στη συνέχεια πήρε όλο το χρόνο που έπρεπε για να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο brand. Αρχικά λανσάρισε το Nokia 6 στην Κίνα, όπου πούλησε 100.000 συσκευές και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε περισσότερες περιοχές με άλλα μοντέλα Το δεύτερο τρίμηνο του 2017, σειρά πήραν τα Nokia 5 και 3. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν και μάλιστα στο τέλος του έτους η HMD κατείχε το 1% της παγκόσμιας αγοράς, με πωλήσεις που άγγιζαν τα 8,45 εκ. τηλέφωνα. Όσον αφορά τα feature phones της Nokia που επίσης ελέγχει η HMD, το τρίτο τρίμηνο του 2017 πωλήθηκαν 13,5 εκ. συσκευές ενώ το τέταρτο τρίμηνο οι αντίστοιχες πωλήσεις στην Ινδία έφεραν την εταιρεία στο top-5 της τοπικής αγοράς. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εκτιμήσεις αναλυτών και αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από πλευράς HMD.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*